Clubs en Verenigingen

De Jong Sportkleding als totaal leverancier

De Jong Sportkleding kan fungeren als totaal leverancier voor clubs en verenigingen. Zo zijn wij in de mogelijkheid om clubs te voorzien in trainings- en wedstrijdkleding, trainingsmaterialen, fysiotherapie materialen, ballen en overige benodigdheden zoals doelnetten, cornervlaggen enz. Naast voetbalverenigingen, kunnen ook andere verenigingen bij ons terecht. Zo kunnen wij ook (team)kleding leveren voor onder andere volleybal, korfbal, basketbal, handbal, tennis, hockey, fitness, hardlopen en wielrennen.

 

Voetbal

Voor voetbalverenigingen werken wij wat betreft de kleding met meerdere bekende merken waaronder Patrick, Hummel, Joma, Erima enz. De gewenste kleding kunnen wij uiteraard ook voorzien van kwalitatief goede bedrukking. Voor clubs en verenigingen werken wij echter het meeste met het merk Muta Sport. De Jong Sportkleding heeft het alleenrecht om het Nederlandse merk Muta in de regio Noord-Brabant en Zeeland te verkopen. Het bijzondere aan dit merk is dat de kleding van Muta volledig custom made, en gesublimeerd is. De kleding wordt (na)gemaakt naar uw wensen en design en ook uw eigen (club)logo’s en teksten worden volledig gesublimeerd. Sublimatie is een techniek waarbij teksten, logo’s en afbeeldingen met inkt direct in de stof “gedrukt” worden. Gesublimeerde logo’s laten nooit los, plakken en vervagen niet en worden niet lelijk na veelvuldig wassen. Deze hoogstaande techniek wordt al tijden gebruikt in het betaald voetbal, maar is nu ook beschikbaar voor uw voetbalvereniging! En dat uiteraard tegen een zeer interessant prijskaartje.

Als u met ons in zee gaat, worden wij op onze beurt sponsor van uw vereniging. Dit zal zich uiten in onder andere interessante prijsafspraken voor kleding en materialen, een eigen club webshop voor de leden en een jaarlijkse sponsorbijdrage.

 

Wielrennen

Rejo is het eigen (sport)kledingmerk van De Jong Sportkleding. In 2017 zijn de eerste stappen gezet richting een eigen wielerkleding lijn. In samenwerking met een professionele fabriek in het buitenland wordt alle Rejo wielerkleding geheel op maat gemaakt naar onze eigen ontwerpen. Kwaliteit staat hierbij voorop en dat tegen een zeer goede prijs. Zo zijn de wielerbroeken van Rejo voorzien van een kwalitatief hoogwaardige zeem (ergonomisch gevormd voor dames of heren) die zorgt voor een comfortabel gevoel, zelfs bij lange ritten.

De wielercollectie van Rejo is exclusief te koop bij De Jong Sportkleding. Naast de standaard collectie van Rejo kunt u bij ons ook terecht voor custom made wielerkleding geheel in de stijl van uw bedrijf of club/vereniging. Door middel van volledige sublimatie zijn vrijwel alle ontwerpen mogelijk. U kunt zelfs een geheel eigen ontwerp aanleveren. De artikelen die op dit moment al leverbaar zijn in custom made designs zijn:

  • wielershirt korte mouw
  • wielershirt zonder mouw
  • (bib) short
  • wielershirt lange mouw
  • (bib)tight (ongevoerd)
  • wielerjack (gevoerd)
  • winter (bib)tight (gevoerd)
  • wielerhandschoenen zomer en winter
  • overschoenen

Hieraan zullen in de nabije toekomst nog verschillende artikelen toegevoegd worden.

 

Overige (team)sporten/verenigingen

Naast voetbalverenigingen kunnen ook andere clubs en verenigingen terecht bij De Jong Sportkleding voor (gesublimeerde) kleding. Zo kunnen wij ook (team)kleding leveren voor onder andere volleybal, korfbal, basketbal, handbal, tennis, hockey, fitness en hardlopen. Maar ook als de hoofdzaak van uw vereniging niet per definitie sport is kunt u bij ons terecht. Zo leveren wij ook kleding aan scouting groepen, organisaties van kleine en grote evenementen, kindervakantiewerk, theatergroepen en carnavalsverenigingen.

 

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in in gesprek!

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of via de contactgegevens die onderaan deze pagina vermeld staan.