Custom made kleding

Opzoek naar sportkleding geheel naar uw eigen ideeën en ontwerp? Dat kan! De Jong Sportkleding is in de mogelijkheid om volledig custom made sportkleding te leveren vanaf kleine aantallen. Lever uw eigen ontwerp aan of laat ons een ontwerp voor u maken. Op dit moment leveren wij al custom made kleding voor (zaal)voetbal, volleybal, korfbal, basketbal, handbal en wielrennen.

 

Custom made kleding heeft meerdere voordelen, waaronder:

 • We kunnen een bestaand ontwerp namaken zodat de overgang van kleding(leverancier) niet of nauwelijks merkbaar is. De uitstraling van uw club/vereniging hoeft dat ook niet te veranderen. Wij passen ons aan u aan en niet andersom.
 • Uiteraard kan er ook een volledig eigen ontwerp gemaakt worden. Dit is dus de kans om de kleding geheel naar uw eigen ideeën te laten maken. Je zit niet vast aan “standaard” lijnen of ontwerpen. Alles is mogelijk!
 • Als u(w club/vereniging) kiest voor een eigen custom made kledinglijn bent u ervan verzekerd dat die kleding nooit uit de collectie gaat. Uw eigen kledinglijn is dus altijd leverbaar.
 • Custom made kleding wordt volledig gesublimeerd. Dit houdt in dat de teksten en sponsorlogo’s door middel van een soort inkt in de kleding geperst wordt. Dit heeft als voordeel dat de meest gedetailleerde en kleurrijke logo’s gemakkelijke in de kleding gedrukt kunnen worden. Daarnaast laten gesublimeerde logo’s nooit los, plakken en vervagen niet en worden niet lelijk na veelvuldig wassen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. We bespreken samen de wensen van de club/vereniging.
 2. Wij maken voor u een ontwerp op basis van de door u aangegeven wensen (u mag uiteraard ook zelf een ontwerp aanleveren).
 3. Het ontwerp wordt ter goedkeuring naar u opgestuurd.
 4. Eventueel worden er aanpassingen gemaakt indien gewenst.
 5. Er volgt schriftelijke goedkeuring van de club/vereniging op het ontwerpen.
 6. De kleding(lijn) wordt in productie genomen.
 7. Binnen 4 tot 8 weken is de kleding gereed en wordt verstuurd.
 8. De kleding kan uitgereikt worden op de club/vereniging.

 

Heeft u interesse in custom made kleding of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in in gesprek!

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of via de contactgegevens die onderaan deze pagina vermeld staan.