Over ons

Aangenaam kennis te maken en welkom bij De Jong Sportkleding!

De Jong Sportkleding is de overkoepelende pagina voor diverse sportgerelateerde webshops. Op dit moment zijn er al twee webshops online: De Jong Voetbalkleding  en De Jong Workoutkleding. We timmeren ook nu nog hard aan de weg om beide webshops te optimaliseren. We zullen onze producten en systemen ook altijd blijven verbeteren om u, als klant, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze (losse) verkopen verlopen nu nog veel via de webshops, maar in de toekomst willen wij graag gebruik gaan maken van een showroom. Hier zullen ook artikelen direct te koop aangeboden worden. Maar in eerste instantie is het vooral bedoeld om een goed beeld te geven van onze producten en diensten. Wij kunnen namelijk ook complete teamtenues verzorgen voor diverse sporten en kleding voor u bedrukken en borduren. Uiteindelijk willen we iedere sporter en ieder sportteam helpen met het vinden van kwalitatief goede en betaalbare sportkleding.

De webshop De Jong Voetbalkleding staat volledig in het teken van de voetbalsport. Hier kun je terecht voor je eigen (trainings)artikelen, voetbalkleding en accessoires. Maar ook voor de aankleding van een compleet team. Wanneer u opzoek bent naar een volledige aankleding/uitrusting van een sportclub of team, raden wij u aan om contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Dan kunnen wij u van begin tot eind helpen met het samenstellen van het juiste pakket voor een mooie prijs.

In de webshop De Jong Workoutkleding kunt u terecht voor de juiste sportkleding voor iedere workout. Van fitness en krachttraining tot dansen, hardlopen en yoga. Voor iedere (individuele) sport hebben wij gepaste functionele workoutkleding voor een leuke prijs. Bekijk gerust ons assortiment voor dames, heren, jongens en meisjes. Heeft u speciale wensen of wilt u een bestelling plaatsen voor een groter aantal? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kunnen een mooie offerte voor u maken.

Ook voor kleding bedrukking kunt u bij ons terecht. Shirts voorzien van een (klein) transfer borst logo of een logo op de rug, kunnen wij u in eigen beheer leveren. U betaalt dus niet extra voor het uitbesteden van drukwerk. Dat scheelt in geld en tijd! Voor grote oplagen drukwerk en/of zeefdruk opdrachten hebben wij een vaste partner, zodat we u ook dan maatwerk tegen een goede prijs kunnen aanbieden.


Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag!

 

Met sportieve groet,

De Jong Sportkleding

Logo De Jong Sportkleding

×
×
×
×