Rejo wielerkleding collectie

Wielrennen wint aan populariteit. Zo’n 1,5 miljoen mensen in Nederland maken wekelijks een ritje op de racefiets. Rejo wielerkleding is een merk voor alle soorten fietsers en wielrenners. Voor de mensen die op zondagmiddag lekker toeren om hun hoofd leeg te maken. Voor de mensen die regelmatig trainen om morgen beter in vorm te zijn dan dat ze gisteren waren. Maar ook voor de mensen die trainen voor een gericht doel; zoals een fietsevenement, (lange) toertocht/wedstrijd of misschien wel het beklimmen van die berg die al tijden op je to-do list staat. Rejo wielerkleding staat voor goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Rejo eigenschappen

Alle Rejo wielershirts zijn voorzien van stevige blinde ritsen en 3 steekzakken op de rug. Bij de heupen is een siliconen band geplaatst tegen het opkruipen van het shirt tijdens het fietsen. De Rejo fietsbroeken zijn standaard voorzien van comfortabele, luchtdoorlatende bretels maar kunnen ook zonder bretels geleverd worden. Daarnaast heeft de bibshort een siliconen band bij de bovenbenen tegen het opkruipen tijdens het fietsen. De lange fietsbroeken hebben een blinde rits met reflectie bij de enkels, evenals een siliconen band. Verder zijn de bibshorts (korte fietsbroeken) en najaarsbroeken standaard voorzien van een ergonomisch gevormde zeem met stevige schuimlaag, afgewerkt met een zeer fijne vocht opnemende stof. Op de drukpunten is de zeem voorzien van extra gelpads voor optimaal comfort, zelf bij lange ritten. Naast kleding voor heren is er ook een speciaal model voor dames met ergonomische pasvorm en speciale dames zeem.

 

Je eigen ontwerp

Samen fietsen wordt nog leuker met een gezamenlijk tenue. Een echt team vormen samen met jouw fietsvrienden? Dat kan! Naast de collectie wielerkleding van Rejo kunt u ook bij ons terecht voor custom made wielerkleding geheel in de stijl van uw bedrijf of club/vereniging. Maar ook voor vriendengroepen en collega’s geeft een gezamenlijk tenue extra dimensie aan de avond- en/of weekendritten.

Rejo custom made wielerkleding kan al geleverd worden vanaf 1 stuk. Accessoires kunnen op maat gemaakt worden vanaf 10 stuks. Door middel van volledig sublimatie zijn vrijwel alle ontwerpen mogelijk. Wij kunnen op aanvraag een ontwerp voor jou(w team) maken, maar je kunt ook een geheel eigen ontwerp aanleveren. In beide gevallen denken wij graag met je mee. De artikelen die op dit moment al leverbaar zijn in custom made design zijn:

  • wielershirt korte mouw
  • wielershirt zonder mouw
  • wielershirt lange mouw
  • (bib)short
  • (bib)tight (ongevoerd)
  • wielerjack (gevoerd)
  • winter (bib)tight (gevoerd)
  • wielerhandschoenen zomer en winter
  • overschoenen

Hieraan zullen in de nabije toekomst nog verschillende artikelen toegevoegd worden.

Na akkoord op de offerte en het ontwerp bedraagt de levertijd van custom made wielerkleding 8 weken.