Verzending & retouren

Verzendkosten
Uw bestelling wordt verzonden voor €3,99 binnen Nederland en €7,95 voor bezorging in België. Bij een besteding vanaf €80,- is de verzending gratis voor zowel Nederland als België.

Leveringstermijn
De Jong Sportkleding streeft ernaar om binnen één tot zes werkdagen te verzenden, tenzij op de website anders is aangegeven. Echter, het kan voorkomen dat een artikel niet voorradig is en de bovengenoemde levertijd niet gehaald kan worden. In dat geval nemen wij contact met u op om u te informeren over de afwijkende leveringstermijn.

Retourneren
Binnen 14 dagen zonder opgave van redenen, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking. Terugzendkosten zijn voor uw rekening. Terugbetaling vindt plaats na onze beoordeling van de geretourneerde goederen. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd met onze schriftelijke toestemming.  Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Verkeerde maat
Bevalt het artikel u wel, maar blijkt dat u de verkeerde maat gekozen heeft? Laat het ons via de mail weten. Dan sturen wij eenmalig zonder kosten een andere maat van hetzelfde product naar u toe nadat de ‘verkeerde’ maat van het artikel in goede orde door u geretourneerd en door ons ontvangen is.

 

De Jong Sportkleding
Graaf Hendrikpolderdijk 4
4651 RJ Steenbergen

Telefoon: +31 0167-500140
Email : info@dejongsportkleding.nl

KvK nr: 58072349
BTW nr: NL2016.42.414B01
BANK: NL48RABO0398.2744.01

×
×
×
×