Je eigen wielerkleding ontwerpen

Wielrenners hebben oog voor detail. De wielerkleding moet passen bij de fiets en de fiets past dan weer bij de fietsschoenen. Daarnaast zijn de helm, bril en zelfs de sokken ook allemaal op elkaar afgestemd. Gesoigneerd op de fiets zitten noemen we dat dan. Kun jij je perfecte wieleroutfit niet vinden? Of willen jij en je fietsvrienden laten zien dat jullie een echt team zijn? Dan kun je hier bij Rejo je eigen wielerkleding (laten) ontwerpen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw eigen custom made wielerkleding te realiseren. Er zijn vele mooie ontwerpen beschikbaar waarbij je kleuren en logo’s kunt toevoegen/aanpassen zodat de kleding precies past binnen de (huis)stijl die je zoekt. Daarnaast kunnen wij naar aanleiding van de doorgegeven wensen en ideeën ook een geheel op maat gemaakt voorstel doen. Uiteraard is er daarna altijd ruimte om dingen aan te passen en te veranderen totdat je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Als laatste is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp aan te leveren. Misschien is er wel iemand binnen het bedrijf of de vriendengroep die zo creatief is dat jullie onze hulp alleen nodig hebben voor de afwerking en productie. Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ons doel is om jullie team te voorzien van kwalitatief goede wielerkleding waarin jullie gezien willen en mogen worden. Een outfit waar jullie wielerhart sneller van gaat kloppen en waardoor de benen wellicht ook net nog iets sneller rond gaan dan anders.

 

Rejo custom made wielerkleding in 4 stappen:

Stap 1

Vraag een op maat gemaakte offerte aan via info@dejongsportkleding.nl. Wij nemen contact met je op om alle wensen door te nemen en advies te geven over de juiste wielerkleding.

Stap 2

Je ontvangt binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte op maat. Akkoord met de offerte? Dan volgt de orderbevestiging.

Stap 3

We gaan in overleg met jou aan de slag met het ontwerpen van de wielerkleding. Ondertussen kunnen we ook paskleding verzorgen indien gewenst. Helemaal tevreden en akkoord met het ontwerp? Dan nemen we de artikelen in productie.

De levertijd voor custom made wielerkleding bedraagt 8 weken.

Stap 4

Steel de show met jouw team tijdens de eerste rit in jullie gezamenlijke tenue!